Egyedi paramétereket mutató keverési projektjéhez (keverendő anyag viszkozitása, keverőtartály nagysága, egyedi munkabiztonsági jellemzők) keresi a megfelelő keverőrendszert?

Ebben az esetben a mi IBC konténeres keverőberendezésünk a megfelelő választás. Az Ön speciális rendszerét kiváló rozsdamentes acélból, vagy kloridok keverése esetén műanyagból készült egyedi keverőtengelyekkel és keverőlapátokkal szereljük fel. A keverőberendezések vagy eco-Light rendszerünkkel közvetlenül magán a konténeren, vagy praktikus rozsdamentes acél traverzeinkkel kerülnek rögzítésre.

Rendszereink ennek során mindig egy személy által kezelhetők. Súlyuk megfelelő módon alacsony, kezelésük egyszerű. Költséges telepítési munkálatok nélkül használható.

Keverőberendezéseink az 1-es ATEX-zónával kompatibilisek és a 0/1-es zóna zónaelválasztása kapcsán rendelkeznek tanúsítvánnyal, így azok robbanásveszélyes környezetben is alkalmazhatók. Vezérlésük egyszerűen, integrált fordulatszám beállítással történik.

Portfóliónk az önálló keverőberendezéstől a tartozékokat és csatlakozást magában foglaló, több keverőállomásból álló rendszerekig terjed. Szakértőink szívesen nyújtanak részletes tanácsokat a rendszer tervezése, a peremmegoldások és a megfelelő tartozékok kapcsán. Rendszereink magától értetődően eleget tesznek a munkabiztonsági előírásoknak.

Konténer-keverők

IBC- tartályok keveréséhez, többféle méretben és keverőlapáttal

  • ATEX- tanúsított, robbanásbiztos modellek
  • Tökéletes keverési eredmények
  • Acetonálló és szilikonmentes
  • IP 67 vízállóság

Opciók:

  • Traverzzel kiegészíthető
  • eco-Light alkalmazásával könnyített csavarrögzítés
  • Billenthető keverőlapáttal

Igényelhető kiegészítők

eco-Traverse

Stabil és komplikációktól mentes rögzítés érdekében, magas viszkozitású anyagok keveréséhez, nemesacélból készítve.

eco-Light

Rögzítőelem közvetlen csavaros rögzítéshez, alacsony viszkozitású  anyagok keverésénél.

Keverőlapátok

Különböző nemesacél keverőlapátok konténeres keveréshez tervezve.

Kérje konkrét ajánlatunkat!

Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!