Az eco-Station keverőállomással Ön a tartálycserével járó ráfordítást minimálisra csökkenti. A kicserélés folyamatát minden erőlködés nélkül csak egy személy végzi az automatika segítségével.

Mivel az emelőállomás egyenes mozgást végez függőleges irányba, és a keverőberendezést nem kell félretenni, elkerülhetők a keverőberendezés környezetében a szennyeződések.

Az ATEX-tanúsítványnak megfelelően az eco-állomás az ATEX szerinti 1. zóna és a zónaelválasztással ellátott 0/1 ATEX-zóna robbanásveszélyes környezetében használható. Kiegészítő biztonsági intézkedésként a keverőberendezés a fedél levételekor eco-Stop biztonsági kikapcsolónk segítségével automatikusan kikapcsol. Az opcionális eco-Two kétkezes kezelés megakadályozza a keverőállomás mozgó részeibe puszta kézzel történő benyúlást. Keverőállomásaink felépítése megfelel az összes munkabiztonsági intézkedésnek.

A két standard mérettől függetlenül szívesen teljesítjük egyéni kívánságait. Az IBC-konténerekhez is szállítunk megfelelő emelési megoldásokat.

eco-Station liftes keverőállomás

Emelőállomás ATEX keverőmotorral, keverőtengellyel és keverőszervvel.

  • Álló vagy falra szerelhető változat
  • Kezelőpult kétkezes kezelésre és vészkikapcsoló
  • Keverőberendezés kikapcsolása a fedél felemelésekor
  • Opcionálisan és hordókocsival mozgatható

Kérje konkrét ajánlatunkat!

Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!