Az eco-Up kézi keverőinkkel minden típusú anyag biztonságosan és ergonomikusan keverhető. Eco-Up sorozatunk használata a fontos biztonsági intézkedések ellenére egyszerű és kényelmes. Ezt sajátos tulajdonságai teszik
lehetővé:

Az eco-Up ATEX-nek megfelelően tanúsított az 1-es ATEX-zóna kapcsán, ilyen módon robbanásveszélyes környezetekben is biztonságosan alkalmazható. Mindkét kéz oldalán olyan ergonómiailag kialakított fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a felhasználó stabil helyzetét, és amely könnyűvé és biztonságossá teszi az emelést. Ennek a szilárd helyzetnek köszönhetően a felhasználó erőteljes mozdulatokkal fel tud keverni minden típusú anyagot, legyen az magas viszkozitású vagy folyékony.

A kétkezes használat megakadályozza a baleseteket. Amennyiben az egyik kézzel elengedjük a fogantyút, a készülék ideiglenesen kikapcsol. Az eco-UP fokozatmentes fordulatszám-szabályozással rendelkezik, nagyon magas forgatónyomatékának köszönhetően kezdetben nagy viszkozitású közegek is problémamentesen keverhetők vele.

Az elvégzett munkát követő kényelmes leállítást opcionálisan egy praktikus felfüggesztés biztosítja.

eco- Up

Választható keverőlapáttal és többféle motorral

  • ATEX- tanúsított, ergonomikusan kialakított foganytyú
  • Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
  • Magas forgatónyomaték
  • Biztonságos kétkezes használat
  • Lefelé és felfelé szállító keverőlapáttal szerelhető

Kérje konkrét ajánlatunkat!

Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!