Keverőlapátok

A megfelelő keverőlapát kiválasztása döntő jelentőségű az optimális keverési eredmény eléréséhez. A keverék viszkozitásától és a keverési feladattól (homogenizálás, szuszpendálás, diszpergálás stb.) függően bizonyos keverőlapátok előnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a többi.

Termékportfóliónk mellett szívesen adunk Önnek tanácsot annak eldöntésében, hogy melyik keverőlapát felel meg legjobban az Ön alkalmazásának. Magától értetődően teljesítjük az Ön egyedi kívánságait.

eco- Cup

Az eco-Cup és eco-Disc keverőlapátok már alacsony fordulatszám esetén is gondoskodnak a hatékony keveréséről, még szilárd vagy szálasanyag esetén is, így működésük lassú.

eco- Disc

Az eco-Cup és eco-Disc keverőlapátok már alacsony fordulatszám esetén is gondoskodnak a hatékony keveréséről, még szilárd vagy szálasanyag esetén is, így működésük lassú.

Propeller

A propeller egy gyorsan forgó, turbulens szállítási tulajdonságokkal rendelkező, axiális keverőlapát.
Különösen alkalmas homogenizálásra, szuszpendálásra, diszpergálásra és keringetésre.

Disszolvertárcsa

A disszolvertárcsa mindenek előtt a diszpergáló folyamat, tehát legalább két anyag összekeverése során kerül alkalmazásra. Kiválóan alkalmas például olaj-víz emulzió előállítására.

Spirális keverőlapát

A spirális keverőlapát elsősorban szilárd anyagok összekeverésére szolgál, és réteges keverési tulajdonságokkal axiális irányba szállít.
Kiválóanalkalmas homogenizálásra, valamint hőcserélésre.

Ferdelapos keverőlapát

A ferdelapos keverőlapát egy turbulens szállítási tulajdonságokkal rendelkező, tengelyirányban és
sugárirányban szállító keverőlapát.
Kiválóan alkalmas homogenizálásra, szuszpendálásra, diszpergálásra és keringetésre.

Keresztgerenda

Az eco-Traverse sorozat kifejezetten azért került kifejlesztésre, hogy a keverőberendezések a forgalomban lévő keverőtartályokra egyszerűen és gyorsan felszerelhetők legyenek. Teljes mértékben kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ilyen módon ellenáll az agresszív közegeknek, és így megkönnyíti a tisztítást és a kevert anyagok kezelését.

Az eco-Traverse sorozat nyílt tartályokhoz készült kétféle nagyságban, állítható fesztávval. Ilyen módon enyhén ingadozó tartálynagyság esetén gyorsan állítható a fesztáv. Egyszerű kezelésének köszönhetően a fel- és lehelyezést egy személy is elvégezheti.

eco- Traverse

Egyenes kialakításban fém és acél hordókhoz
Ferde kialakításban dugós hordókhoz

Speciális nemesacél fedél

Kiváló minőségű acél eco-Cap fedelünk három standard kivitelben készül három különböző tartálynagyságban, lapos hordófedővel vagy körbefutó szegéllyel. Magától értetődően figyelembe vesszük egyedi kívánságait, és a megfelelő nagyságú és felszereltségű eco-Cap fedeleket kínáljuk.

Opcionálisan lehetőség van az adagoló, ill. kivevő fedelek biztonsági ráccsal történő ellátására a munkabiztonsági előírások betartása érdekében. eco-Stop kiegészítő opcionális biztonsági kikapcsolónk garantálja, hogy a keverőberendezés a fedél megemelésekor automatikusan kikapcsol.

eco- Cap

Nemesacél hordófedél különféle méretekben és rögzítési kialakításban

Kérje konkrét ajánlatunkat!

Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!